BARN

Jesus står på barnens sida – det vill vi också göra!

Lek o bus

Barnen är en självklar del av vår församling.

Vi vill att barnen skall ha roligt i Kyrkan och att de ska på ett roligt och kreativt sätt lära känna Jesus Kristus , lära sig om Gud och älska varandra.

Till vår kyrka och vår verksamhet får alla komma. Det spelar ingen roll vilken social eller kulturell miljö som finns bakom barnen. Alla är välkomna!

Vår verksamhet vill erbjuda varje barn en trygg plats där de kan känna sig trygga och älskade.

Tisdagskul i Café lyktan kl.17.00

Under veckan möts på de på tisdagar kl.17.00 ofta i Café lyktan.

Det är en samling för barn upp till 12 år. Vi leker, pysslar, äter korv och har en kort samling tillsammans.

Denna aktivitet återkommer varje tisdag  förutom tisdagar vid höstlov och jullov.

Barnen lär sig några julsånger för att den 1 december kunna uppträda på vår årliga julkonsert!

Babysång i Solna med start torsdagen den 3/10 kl 13:00!

Välkomna till Solna Pingstförsamlings Babymusik. Njut av gemenskapen och att få sjunga och dansa tillsammans med ditt barn och andra! Efter musikstunden erbjuds en gemensam fikastund.

Sjung, dansa, spela och ramsa med ditt barn tillsammans med sång- och danspedagog Charlotte Ström.

Tid: Torsdagar 13:00-15:00 med start den 3/10. Musikstunden hålls mellan 13:30-14:00. (10 tillfällen med uppehåll v.44)

Inriktning: Barn mellan 0-2 år i vuxens sällskap.

Ingen föranmälan krävs.

Söndagskul

På söndagarna samlas barnen till sin egna möten som vi kallar Söndagskul. En samling med bibelberättelse, lek, sång, pyssel och  för barn.

Vår önskan är att söndagen ska bli den bästa dagen på veckan! Gå in i kalendern om du vill se veckans program. Har du frågor angående vår barnverksamhet så går det även bra att maila: Charlotte@pingstkyrkansolna.nu