2017-11-20

Det bästa för din nästa

Du kan göra en skillnad

Gemenskap

Vi delar livet - Att vara med i vår kyrka är att dela livet i dess fulla potential. Vi tror att det finns mer att upptäcka i livet. I vår kyrka vill vi ge möjlighet att dela livet med varandra, bli sedda och hörda. Vi vill hjälpa människor att ge och få. Du kan ge ditt bästa för din nästa!

Engagemang

Team- Hela vår kyrka är full av människor som generöst ger av sin tid, gåvor och förmågor för att tillsammans bygga en plats där människor kan få möta Jesus och få sina liv förvandlade. Det är fokus i allt vi gör oavsett om det handlar om städning, teknik, mingel fika eller musik. Dina gåvor behövs också och vi tror att du har något att bidra med.

Delaktighet

Vill du vara med? Alla får plats och behövs i kyrkan.  Är du redo för ett nytt steg i livet ? Kom med och upptäck hur du kan göra skillnad. Välkommen att vara med. kontakta oss gärna på:
manuel@pingstkyrkansolna.nu
david@pingstkyrkansolna.nu