Välkommen!

Varje vecka myllrar det av människor i kyrkan som befinner sig på Råsundavägen 76. Det kan vara allt från gudstjänster till konserter eller barnaktiviteter. Se efter i vår kalender om vad som är på gång den närmsta tiden.

 2019

 Vecka 7

Tisdag

11.00-12.00  Bön

Vi ber för vårt land, vår stad, vår församling och olika böneämnen

   17.00-18.30  Tisdagskul 

Fredag 

10.30 Bön

11.00 Fredagslunch

Söndag

10.00 Bön

11.00 Gudstjänst 

Gästalare: Lars – Göran Ohlsson

Församlingsmöte

Söndagskul för barnen

 
Vecka 8

Tisdag

11.00-13.00  Bön

Vi ber för vårt land, vår stad, vår församling och olika böneämnen

   17.00-18.30  Tisdagskul

Onsdag 

13.00 Onsdag i Cafè Lyktan med Rebecka Henriquez-Sköldö 

      Fredag 

10.30 Bön

11.00 Fredagslunch

Söndag

10.00 Bön

11.00 Gudstjänst 

Söndagskul för barnen

 

Go to Vår kyrka

Vår kyrka

Kyrka är inte i första hand en byggnad utan en samling av människor som har valt att dela livet tillsammans. Detta gör vi främst i lokalen på Råsundavägen 76. Gå till kalendern för att se vad som händer i kyrkan, välkommen att hänga med!

Go to Passion

Passion

Tron börjar med Jesus, en person som förvandlar allt i livet. Han kallar oss att leva i ett oändligt äventyr. Det börjar samma stund som vi väljer att följa honom. Därför är vår passion att lära och leda människor att bli efterföljare av Jesus Kristus!

Go to Söndagar

Söndagar

Söndag kl.11.00 är tiden när vi kommer samman för att fira gudstjänst. Vi delar livet, sjunger sånger, lyssnar på olika talare med tema som utgår från bibeln och är relevanta för oss idag. Se i kalendern vad som är på gång. Vi gör söndag till veckans bästa dag!

Musik & media

Vi tror att många människor bär på gåvor och talanger som vi önskar ta vara på och ge utrymme för. Är du intresserad av musik och media eller vill lära dig?Kontakta oss på: musik@pingstkyrkansolna.nu

Go to Bibelskola Stockholm ABC

Bibelskola Stockholm ABC

Välkommen till en ny bibelskola mitt i Stockholm! Ge ett år för att fördjupas i tron. I samarbete med TTS får du praktisera i en lokal församling. Följ med oss på en oförglömlig resa till Dream Center och Mosaic i Los Angeles. Ansök redan idag på www.bibelskolaabc.se

Fredagslunch

Varje fredag öppnar kyrkan för lunch och gemenskap för människor som lever i samhällets utkant. Här samlas människor regelbundet för ett ordentligt mål mat och varm gemenskap. Ett sammarbete med Pingstkyrkan, Ekenbergskyrkan och Svenska kyrkan i Solna.

David Ström

Musikansvarig/ Sångare david@pingstkyrkansolna.nu

Charlotte Ström

Barnledare . Charlotte@pingstkyrkansolna.nu

Manuel Henriquez

Föreståndare/pastor manuel@pingstkyrkansolna.nu

Ann-Marie Lindvall

Uthyrningsansvarig exp@pingstkyrkansolna.nu
Vi vill erbjuda meningsfulla aktiviteter och en trygg miljö där barn får upptäcka Gud i sin egen takt. Alla barn mellan 1- 12 år är välkomna till söndagskul och onsdagskul! Söndagskul Samtidigt som det är gudstjänst i kyrkan på söndagarna erbjuder vi söndagskul för alla barn mellan 1 och 12 år.
Barn
Söndagskul & ondagskul
Någon gång i livet känns det som att man inte vet vart ska man ta sig till. Det är då vi vänder oss till Gud i bön. Om du vill ha hjälp att be för något särskilt får du gärna klicka på länken nedan och fylla i formuläret så tar vi med oss det vid nästa bönetillfälle. Du kan även skriva om du har nåt att tacka för. Du är en bön bort ifrån Gud!
BÖN HÄR
Hjälp i bön här tryck ovan
Vi vill vara en kyrka som bryr sig. För att kunna vara den typen kyrka behöver vi hjälp från alla människor som delar vår passion att lära och leda människor till att bli efterföljare av Jesus Kristus. Det finns många möjligheter att engagera sig i några av våra verksamheter. Välkommen att vara med!
Det bästa för din nästa
Vill du veta mer tryck ovan