Gudstjänster i kyrkan

Nu öppnar vi äntligen upp för Gudstjänster i kyrkan igen – men i mindre format! Längtan att få mötas som församling brinner i våra hjärtan. Vi gör nu vad vi kan för att under rådande restriktioner på ett ansvarsfullt sätt öppna så många Gudstjänster som möjligt för att de som vill och kan ska kunna mötas för att tillbe och möta Gud tillsammans.

Lyssna på våra möten

Nu finns ett inspelningar där du kan ta del av predikningar och annan undervisning.

Our Team

Teddy Jones

Vinyl tilde wolf, mixtape tote bag chicharrones activated charcoal forage locavore wayfarers drinking vinegar.

Buddy Beagle

Prism raclette intelligentsia, fingerstache pok pok distillery bushwick food truck. Blog sartorial jean shorts banh.

Kitty Kat

sv_SESwedish