KVÄLLSBIBELSKOLA ABC

ABC

Under hösten 2020 får du möjlighet att få en fördjupning i ett antal bibelböcker genom församlingssbibelskola ABC. Bibelskolan är ett samarbete mellan ett antal pingstförsamlingar och pingstpastorer i Stockholm.

I höst kommer vi att gå igenom följande bibelböcker: Rut, Nehemja, Ester, Jona, Gal, Jak, 1 Joh och 1 Petr.

De som undervisar är: Monica Verner, Tina Fosselie, Annika Bertilsson, Sven-Gunnar Hultman, Hans-Erik Bylund, Tomas Wijk, Emmanuel Alenklint  och Manuel Henriquez.

Du kommer att få en fördjupad förståelse för dessa böcker. Du kommer också få konkret undervisning om vilka lärdomar vi kan dra för våra egna liv.

Pga. av Coronapandemin kommer undervisningen spelas in i förväg och sedan spelas upp i din kyrka. Lektionerna är 2 ggr 45 min. Det kommer att ges möjlighet till samtal om undervisningen.

Det kommer även att serveras frukt mellan lektionerna.

Du anmäler dig genom skicka en epost eller sms till din pastor. Avgiften är 200 kr och sätts in på din kyrkas bankkonto eller swishnummer.

Bibelskolan startar v. 41. Se din kyrkas hemsida vilken dag och tid kvällsbibelskolan är.

sv_SESwedish