Barn och kyrkan

" Vi vill skapa varierande mötesplatser för barn och ungdomar där de får möjlighet att lära känna Jesus, få nya kompisar, vara i en miljö där de blir sedda och älskade och där man kan få en djupare relation med Gud.

Söndagskul

Söndagskul är namnet för vår söndagsskola. Vi har en gemensam samling för alla barn. Där har vi samling med bibelberättelse. Ibland gör vi någon annan lek eller aktivitet. samlingen pågår från kl.11.20-13.00

BIBELKLUBBEN

Bibelklubben är för dem som är 11 år -14 år. Det är en stund av undervisning från Bibeln och gemenskap.

FREDAGSKUL17-19

Varje fredag kl. 17- 19  hittar vi på roliga aktiviteter för barn upp till 14 år. Vi avslutar alltid med en gemensamt samling.

Alla barn har en särskild plats hos Gud och det vill vi att de ska ha hos oss också!
ten.Därför erbjuder vi meningsfulla aktiviteter och trygg miljö där de får upptäcka Gud i sin egen takt.

BESÖK

Råsundavägen 76, 169 57 Solna

RING

Sekretesspolicy.

Ge en gåva

Vår kyrka bygger på många människor generositet och engagemang.